Roberta Metsola, despre scandalul de corupţie de la nivelul Parlamentului European: Încrederea necesită ani de zile pentru a fi construită şi doar o clipă pentru a fi pierdută

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola a declarat luni, la Palatul Cotroceni, despre scandalul de corupţie de la nivelul Parlamentului European, că încrederea necesită ani de zile pentru a fi construită şi doar o clipă pentru a fi pierdută. Va exista în continuare toleranţă zero pentru corupţie, a dat asigurări oficialul european, conform News.ro.

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola a afirmat, despre procedura penală aflată în curs în cadrul instituţiei, că vor face faţă acestui test şi acestei încercări direct, faţă în faţă. Roberta Metsola a arătat că ”încrederea necesită ani de zile pentru a fi construită şi doar o clipă pentru a fi pierdută”. ”Trebuie să reconstruim ceea ce trebuie reconstruit, trebuie să îndreptăm greşelile şi trebuie să facem reformă. Va exista în continuare toleranţă zero pentru corupţie, nu poate exista niciun fel de impunitate, asigur pe toată lumea că Parlamentul European va lupta împotriva actorilor rău-voitori care încalcă principiile pe care eu şi colegii mei ne-am petrecut întreaga carieră ca să le promovăm, şi anume statul de drept, justiţia şi procedura corectă”, a mai spus Metsola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *