Marius Nicoară, trimis în judecată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Senatorul clujean Marius Nicoară, cel care se află pe listele PNL Cluj pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul privind conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Nicoară, aflat sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului din luna noiembrie 2014, a lovit un taximetru. Acesta a recunosc la acea vreme că vina îi aparține în totalitate.

„Era polei, dar nu vreau să nu fiu bărbat și să dau vina pe vreme. Am lovit un taximetrist. Am frânat prea târziu. El voia să o ia la stânga, iar eu l-am lovit, l-am proiectat într-un gard. Asta este tot ce s-a întâmplat. Nu aveam viteză uriașă, dar aveam atâta viteză încât nu s-a oprit mașina”, a declarat senatorul Marius Nicoară pentru Știri de Cluj.

Procurorii au trimis cazul în instanță chiar înainte de începerea campaniei electorale. Marius Nicoară candidează pentru un nou post de senator din partea PNL Cluj.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 începe în 9 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *