Traian Băsescu: „Am pierdut ocazia să fiu prim-ministru din cauza scorului PNL”

Politica nationala

După aflarea rezultatelor, Traian Băsescu a declarat că Partidul Mișcarea Populară va face cea mai dură opoziţie pe care au avut-o vreodată social-democraţii.

Traian Băsescu s-a arătat încrezător că rezultatele oficiale vor confirma că PMP va fi partid parlamentar şi în viitoarea legislatură. „Este pentru prima dată în viaţa mea de politician când sunt de acord cu Antena 3 care dă scorul partidului ca fiind 6% (rezultatul PMP în exit poll-ul CURS-Avangarde – n.red.) şi îmi pare rău că am pierdut ocazia să fiu prim-ministru datorită scorului PNL, dar pentru că PSD nu s-a hotărât încă, poate caută şi ei el mai bun prim-ministru”, a spus preşedintele PMP.

Întrebat dacă declaraţia sa reprezintă o ofertă făcută către PSD, Băsescu a răspuns: „Cred că aveţi simţul umorului, doamnă! Toţi suntem veseli în seara asta, într-un fel sau altul”, relatează news.ro.

„Va avea PSD cea mai dură opoziţie pe care a avut-o vreodată. Fac un apel la reprezentanţii PMP în secţiile de votare să rămână vigilenţi până la numărătoarea voturilor pentru că, din cartea lui Mitrea, ştim ce face PSD la numărătoare”, a mai spus preşedintele PMP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *