Dragnea: „Coordonatorul principal al proiectului România Centenară trebuie să fie Vasile Dîncu”

Politica nationala

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că fostul vicepremier Vasile Dîncu trebuie să fie coordonatorul proiectului România Centenară, prin care va fi marcată împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

„Aș vrea să vorbesc despre un proiect (…), am vorbit de multe ori cu prietenul meu Vasile Dîncu, și cred că acum sunt condițiile create să ducem la capăt acest proiect, anume România Centenară, Centenarul României — 100 de ani de la Marea Unire. Eu cred, sunt absolut convins că unul dintre coordonatorii sau poate coordonatorul principal al acestui proiect trebuie să fie Vasile Dîncu. (…) Va fi o structură pe care sper ca domnul Dîncu să o coordoneze, pentru că dincolo de disputele politice, dincolo de tensiunile din ultimele zile, dincolo de ceea ce face Guvernul și ce va face în următoarea perioadă și Parlamentul, trebuie adus un prinos acestui centenar, pentru că este o piatră de hotar simbolică”, a afirmat Liviu Dragnea, la Realitatea TV, relatează AGERPRES.

Potrivit acestuia, proiectul este unul la care toți trebuie să pună umărul.

„Am avut câteva mail-uri schimbate cu un domn din Ardeal, care mi-a dat câteva idei și sper ca toți cei cu care am vorbit în ultima perioadă despre acest subiect să se implice. Mulți au zis că vor să se implice voluntar și e firesc. E un proiect național la care toți trebuie să punem umărul”
, a mai spus Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *