PNL Cluj îi somează pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj să facă publice amendamentele depuse de ei la Legea Bugetului Național!

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Liberalii clujeni au remis presei un comunicat prin care ii someaza pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj sa publice amendamentele depuse de ei la Legea Bugetului National.

Clujul nu a primit fonduri pentru proiectele majore de infrastructura ale judetului, cum ar fi Centura Metropolitana sau continuarea lucrarilor la Autostrada Transilvania. 

„Județul Cluj este din nou Cenușăreasa alocărilor financiare de la bugetul național. În loc ca astăzi, odată cu adoptarea noului Buget Național în Parlament să discutăm despre fonduri alocate pentru Autostrada Transilvania, Centura Metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca, pista Aeroportului Internațional „Avram Iancu” și alte obiective de interes județean și regional, asistăm neputincioși la bătaia de joc a PSD față de toți locuitorii județului Cluj și nu numai.

Parlamentarii PSD-ALDE Cluj, în loc ca măcar să susțină amendamentele parlamentarilor PNL Cluj care vizau finanțarea obiectivelor menționate mai sus, au susținut și votat în schimb dezvoltarea infrastructurii din Teleorman, Dolj, Olt sau Mehedinți, după directivele date de șeful de partid, Liviu Dragnea. Din cauza acestor parlamentari ai PSD-ALDE Cluj, care nu sunt în stare să iasă din starea de slugărnicie față de șeful de partid, Clujul astăzi este vitregit de finanțarea care I SE CUVENEA DE DREPT! Pentru că, domnilor parlamentari ai PSD și ALDE Cluj, banii pentru Cluj nu sunt ai lui Liviu Dragnea sau ai lui Sorin Grindeanu, ci ai clujenilor.

În 11 decembrie, o parte dintre clujeni au votat PSD și ALDE în speranța că aceste partide își vor onora promisiunile asumate în campanie, care au inclus și finanțarea celor mai importante obiective ale județului. Prin votul de astăzi, parlamentarii PSD-ALDE Cluj nu doar că nu au susținut Clujul ci chiar l-au trădat.

Îi somăm pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj să spună cu subiect și predicat care au fost amendamentele depuse de ei la Legea Bugetului Național și care amendamente au fost adoptate. Asta ca să cunoască și clujenii realitatea din gura celor pe care i-au votat!”, se arata in comunicatul reprezentantilor PNL Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *