Liviu Dragnea, susținut necondiționat la conducerea PSD

Politica nationala

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că s-au strâns peste 1,4 milioane de semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu şi a programului de guvernare, adoptându-se şi o rezoluţie, la nivelul organizaţiilor judeţene, pentru susţinerea „necondiţionată” a sa la conducerea partidului.

„Ne-a informat secretarul general că, până la acest moment, ca urmare a campaniei de strângere de semnături iniţiată acum ceva timp de noi, s-au strâns peste 1,4 milioane semnături pentru susţinerea Guvernului şi a programului de guvernare, acţiune care continuă. Am spus mereu că nu vreau să organizeze PSD un miting şi am preferat să strângem semnături prin această campanie, campanie care va continua. Pentru noi este important şi este un număr strâns, o acţiune începută într-o perioadă care era destul de dificilă”, a afirmat Liviu Dragnea.

El a mai spus că, la nivelul organizaţiilor judeţene, s-au adoptat mai multe rezoluţii, iar una dintre ele înseamnă susţinerea „necondiţionată” a sa la conducerea partidului.

„De asemenea, astăzi ne-a prezentat secretarul general şi preşedintele executiv o evidenţă a unor rezoluţii adoptate în organizaţiile judeţene ale PSD. Rezoluţii adoptate în organizaţiile judeţene în unanimitate. Unu: susţinerea conducerii PSD şi a preşedintelui PSD, necondiţionată au zis ei în rezoluţii. Susţinerea premierului Sorin Grindeanu şi a premierului României. Încă o decizie în legătură cu propunerea de sancţionare pentru domnul Mihai Chirica”, a completat liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *