USR îi invită pe clujeni la o dezbatere la Invest Cafe

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Filiala clujeană a Uniunii Salvați România îi invită pe clujeni la o discuție despre alegerile din 11 decembrie și planurile de viitor ale formațiunii, în cadrul unei dezbateri ce va avea loc joi, 9 martie, începând cu ora 18:30, la Invest Cafe (Str. Republicii nr. 7).

„În luna februarie povestea democrației în Romania s-a scris în stradă. PSD a croit o ordonanță magică pe măsurile și nevoile lui Liviu Dragnea și ale tovarășilor săi, care-i făcea invizibili la justiție.

Voi ați protestat în stradă împotriva acestui abuz major, USR a dus protestul și mesajele voastre în Parlament. Am cerut abrogarea OUG 13 şi demisia ministrului Justiţiei Florin Iordache. Am adăugat amendamente la OUG 14 pentru a-i reduce riscurile și am obținut respingerea prin lege a OUG 13.

USR a anulat printr-un amendament la legea bugetului o altă ordonanță deurgență a guvernului Grindeanu (OUG 9) care legaliza deturnarea de fonduri publice și a reușit, solicitând dezbateri publice să blocheze planul majorităţii PSD-ALDE de a dezincrimina tăierile ilegale de păduri și de a respinge “de pe scaun” OUG 79 privind reforma în sănătate.

USR aduce deja în fiecare zi vocea cetățenilor în Parlament. Voi, toți acei #rezist, care ați înțeles că o schimbare sustenabilă nu se (mai) poate face fără implicare politică efectivă, sunteți o parte majoră a acestei voci.

Dincolo de mărunte și inerente stângăcii de început USR este astăzi acolo unde și ceea ce trebuie să fie. Haideți să ne cunoaștem mai bine. Haideți să #rezistămîmpreună, este mesajul celor de la USR Cluj. 

Clujul Politic va lua parte la această dezbatere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.