Nasra îi cere din nou demisia lui Tişe, de data aceasta în cazul falimentului Cluj Arena

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

PSD Cluj continuă războiul politic cu liberalii clujeni de la conducerea Consiliului Judeţean Cluj, iar preşedintele interimar Horia Nasra i-a cerut, din nou, demisia lui Alin Tişe în cazul falimentului Cluj Arena, după ce i-a cerut-o şi în cazul dezastrului ecologic de la Pata Rât, când un munte de gunoi s-a prăbuşit în albia unui pârâi din apropiere. 

În această săptămână, Alin Tișe și consilierii județeni liberali au înregistrat cel mai mare eșec administrativ din ultimii 27 de ani după ce  Tribunalul Comercial Cluj a decis falimentul Cluj Arena SA, societatea care a administrat stadionul cu acelaşi nume, pentru o datorie de peste 3 milioane de euro, fonduri ce ar fi trebuit să meargă în bugetul de stat.

„Falimentul SC Cluj Arena SA este dovada incompetenței crase a președintelui Consiliului Județean Cluj, dl. Alin Tișe, a majorității liberale din instituție dar și a sinecuriștilor PNL Cluj care în ciuda lipsei expertizei profesionale au fost numiți în funcții de conducere, singurul criteriu fiind carnetul de partid.

Sfârșitul lui august 2017 rămâne o perioadă neagră în istoria județului Cluj și a Consiliului Județean Cluj, în care Executivul instituției a stat cu mâinile în sân, impasibil, la FALIMENTUL SC Cluj Arena SA, cel mai rușinos eșec administrativ al Clujului!”, a declarat Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *