Tineretul Naţional Liberal Cluj este reprezentat prin două poziţii importante în noul birou naţional al TNL!

Comunicate Slider
Ieri, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, a avut loc Congresul Tineretului Naţional Liberal, în cadrul căruia a fost ales noul birou de conducere pentru următorii 2 ani. 
 
Pentru poziţia de preşedinte al TNL au candidat Mara Mareş, Radu Surugiu şi Glad Varga iar în urma votului exprimat de cei peste 1000 de delegaţi de la nivelul tuturor organizaţiilor judeţene de tineret, deputatul Mara Mareş a fost confirmată în cea mai importantă poziţie a structurii naţionale de tineret.
 
De la nivelul TNL Cluj au participat un număr de 50 de delegaţi (cea mai numeroasă delegaţie din ţară) din care 3 delegaţi de drept (membrii vechiului birou naţional: Maria Forna, Sorin Moldovan şi Rareş Ferdean) şi 47 de delegaţi aleşi (reprezentanţi ai birourilor locale din judeţ). TNL Cluj a avut doi candidaţi pentru noul birou naţional: Bogdan Pivariu, viceprimar al Comunei Floreşti şi vicepreşedinte al TNL Cluj a candidat pentru poziţia de prim-vicepreşedinte al TNL şi Georgiana Sima, consilier local şi preşedinte al TNL Câmpia Turzii care a candidat pentru poziţia de vicepreşedinte al TNL. În urma votului exprimat de către delegaţi, cei doi colegi au fost confirmaţi în funcţiile pentru care au candidat.
 
 
„Aceste alegeri sunt primele de la momentul fuziunii celor două foste orgaizaţii şi reprezintă un moment de restart, de unitate şi de întărire a rolului pe care TNL îl are în cadrul Partidului Naţional Liberal şi în rândul organizaţiilor de tineret a partidelor politice de pe scena românească. Felicităm noul preşedinte  al TNL, Mara Mareş precum şi pe cei doi colegi, Georgiana şi Bogdan care au fost susţinuţi pentru a ocupa aceste poziţii naţionale, fiind convinsă că în mandatul lor vor reprezenta cu succes organizaţia Cluj şi îşi vor aduce aportul la creşterea vizibilităţii TNL”, a declarat preşedintele TNL Cluj, Maria Forna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *