PSD Cluj: Guvernul Tudose a alocat 17 milioane lei pentru construirea a patru creşe noi în Cluj

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Cluj-Napoca și zona metropolitană s-au bucurat în ultimii zece ani de o reală creștere demografică și de o îmbunătățire a calității vieții, motorul economiei locale fiind universitățile care au generat forță de muncă înalt calificată și updatată industriei 2.0

Având în vedere că numărul de familii tinere stabilite în zonă a crescut exponențial, creșterea numărului de grădinițe/creșe este o prioritate pentru comunitatea noastră.

În acest sens, Guvernul Tudose a alocat 17 milioane lei pentru construirea a două creșe în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca și alte două în comunele Baciu și Gilău, ambele în valoare de 7.5 milioane lei, fonduri alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Aceste investiții în viitor sunt bine-venite însă insuficiente pentru un municipiu care are un buget mare cât al unui județ mediu sau mic.

Prin urmare, în următorii patru-cinci ani, bugetul generos al municipiului Cluj-Napoca permite alocarea unei sume pentru construirea a ZECE GRĂDINIȚE/CREȘE noi (în cartiere în care sunt insuficiente, nu există sau sunt neconforme, de exemplu, Mărăşti, Între lacuri, Bună ziua, Borhanci).

Îi solicit domnului Emil Boc să ia în considerare construirea celor ZECE GRĂDINIȚE/CREȘE noi în Cluj-Napoca și îl asigur că așa cum am susținut finanțarea celor două grădinițe din cartierul Grigorescu, voi susține orice măsură locală sau guvernamentală prin care să asigurăm viitorul copiilor noștri”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele social-democraților clujeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *