TNL Cluj, atac la deputatul Cătăniciu

Politica nationala Slider

Deputatul clujean Steluţa Cătăniciu nu are probitatea morală de a fi membru al Parlamentului României şi, mai ales, de a face parte din comisia specială de modificare a Legilor Justiţiei!,susține Tineretul Naţional Liberal Cluj.

Liberalii îi solicită deputatului ALDE  să renunţe la calitatea de membru al comisiei speciale de modificare a Legilor Justiţiei şi să demisioneze din calitatea de deputat al Parlamentului României.

Începând cu anul 2015, deputatul Steluţa Cătăniciu are o decizie definitivă şi irevocabilă emisă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin care domniei sale îi este interzis să mai ocupe o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani.

„Iată că, dacă într-un stat cu adevărat democrat o astfel de situaţie ar fi generat invalidarea mandatului de deputat, în România anului de graţie 2017, doamna Cătăniciu continuă să sfideze legile ţării şi decizia Înaltei Curţi, agăţându-se de fotoliul de parlamentar şi, mai mult, făcând parte paradoxal din comisia specială de modificare a Legilor Justiţiei condusă de deputatul PSD “Altă întrebare?” Florin Iordache. Doamna deputat, Steluţa Cătăniciu, până unde pot merge tupeul şi nesimţirea dumneavoastră? În loc să faceţi cinste judeţului Cluj şi alegătorilor pe care pretindeţi că îi reprezentaţi având bunul simţ de a demisiona din Parlament, alegeţi în schimb să vă penibilizaţi zilnic în comisia specială în care terfeliţi legile justiţiei alături de colegii dumneavoastră din PSD şi ALDE, punând în pericol statul de drept, democraţia şi imaginea României în Europa şi în lume” a declarat Maria Forna, preşedinte al TNL Cluj. Biroul de presă al TNL Cluj.

Cătăniciu, fost consilier local, avocat de meserie, e un traseist politic. Ea a fost în PD, apoi PDL, apoi a plecat la PNL, De la liberali a intrat în PLR devenit ulterior ALDE.

O excelentă analiză a modului în care Steluța Cătăniciu a ajuns deputat puteți citi AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *