Cazul Lucan. Nasra îi cere explicații lui Boc

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, îi solicită lui Emil Boc, primarul Clujului, liberal, o serie de explicații privind posibila sa implicare în cazul urologului Mihai Lucan.

Acesta a fost consilierul lui Boc în perioada când acesta a fost premier.

„Cluj-Napoca este renumit pentru excelența în educație și medicină, universitățile clujene fiind furnizorul de inteligență și înalt profesionalism în cele două domenii atât de necesare pentru dezvoltarea și perfecționarea unei comunități, unei regiuni.

Cu siguranță, că episodul Mihai Lucan, acest „Josef Mengele de Cluj” precum și tăcerea și complicitatea gurelor albe din Cluj, nu poate pune în umbră performanțele și profesionalismul medicilor clujeni.

Având în vedere faptele abominabile prezentate de presă și de deputatul Emanuel Ungureanu,  opiniei publice,  îi solicit primarului Emil Boc răspunsuri publice la următoarele întrebări:

  1. Domnule Emil Boc, de ce ați girat susținerea financiară  a  Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca din moment ce acesta era delapidat, căpușat? Cum ați motivat acea susținere financiară?
  2. Care au fost motivele care au stat la baza numirii domnului Mihai Lucan în funcția de consilier al primului-ministru pe probleme de sănătate?

Având în vedere că sunteți primarul municipiului Cluj-Napoca, în calitate de cetățean dar și în cea oficială de deputat, vă solicit explicații publice, cu privire la implicația dumneavoastră în acest caz.

Gabriel Horia Nasra, Deputat PSD Cluj”, a transmis Nasra într-un comunicat remis presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *