Victor Ponta anunţă construirea unui nou partid ca „alternativă la PSD”

Politica nationala Slider

Fostul premier al României, Victor Ponta, nu poate sta deoparte de politică si urmăreste cu mare interes ce se întâmplă în spaţiul politic, comentând constant ultimele mişcări de pe scena politică.

Fostul lider al PSD anunţă, pe pagina sa de Facebook, începerea construirii unui nou partid ca o alternativă la PSD.

„Am intrat in PSD -ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul care a dus Romania in NATO si in Uniunea Europeana / am condus PSD -ul si Guvernul care in 2012-2015 a scos Romania din dezastrul economic si social al ! Acum ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti de la PD si PRM, de feudali analfabeti si aroganti, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case, tablouri false, lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat!”, scrie fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

„Ca si majoritatea covarsitoare a a celor care au votat in Decembrie 2016 sunt dezamgit si indignat sa vad cum este abuzat acum votul meu – Conducerea mafiotizata a PSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii – si apoi dupa ei ‘potopul’. Este foarte pacat – daca din interiorul PSD nimeni nu are curaj si putere atunci trebuie construita in afara o speranta, o solutie de iesire din criza – o alternativa! Asta voi face in 2018-2020”, mai anunță Ponta.

Un mesaj similar postează pe rețea și fostul ministru Nicolae Bănicioiu, cel care enumeră marile neîmpliniri ale PSD și încheie cu formula „Haideți sa redevenim ceea ce se așteaptă oamenii sa fim”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *