Basescu, atac la Iohannis: „Preşedintele a dat conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea”

Politica nationala

Într-o postare pe Facebook, preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a lansat un atac furibund la adresa preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru că a acceptat nominalizarea Vioricai Dancila pentru functia de premier facuta de de PSD, spunand ca a dat „conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea”, deşi avea marja constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea.

Postarea presedintelui PMP:

Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu!

De trei zile, un cor întreg de artişti ai dezinformării remarcă ‘nţelepciunea’ lui Iohannis în evidentul noncombat de la numirea doamnei Viorica Vasilica Dăncilă .

Argumentul suprem este invocarea art. 103 din Constituţie, fals interpretat de artiştii dezinformării şi şantajul mincinos al suspendării.

În realitate, Preşedintele României avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea făcută de Daddy.

Poate coriştii reuşesc să explice public, cât este de constituţional ca preşedintele să dea conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea.

Eu cred că acesta este cel mai mare risc, pentru evitarea căruia Preşedintele României trebuia să uzeze la maxim de prerogativele sale constituţionale.

Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu !

PS – Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis cu povestea că la ora 18.00 Daddy urma să anunţe suspendarea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *