Platforma Romania 100 condusă de Dacian Cioloș și-a lansat filială la Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Platforma Romania 100 înființată de fostul premier tehnocrat Dacian Ciolos si-a lansat filială și la Cluj-Napoca, care va fi condusă de profesorul universitar Valentin Naumescu de la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

„Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că s-a înființat comunitatea locală RO100 Cluj-Napoca, care a fost validată temporar în februarie 2018. Comunitatea, creată la inițiativa a 19 membri fondatori,  își propune să ofere cetățenilor municipiului Cluj-Napoca un cadru optim de exprimare în viaţa publică a oraşului, pe baza valorilor şi principiilor Platformei România 100, cuprinse în Manifest.

Moderatorul comunităţii este conf. dr. abilitat Valentin Naumescu, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Comunitatea este deschisă tuturor clujenilor care aderă la Platforma România 100 şi doresc să se implice activ în îndeplinirea obiectivelor organizaţiei. Proiectul grupului iniţiator se întemeiază pe ceea ce noi credem că reprezintă specificul, identitatea şi resursele esenţiale ale Clujului de ieri, de astăzi şi de mâine: EDUCAŢIE– DEZVOLTARE – TRADIŢII MULTICULTURALE – CIVILITATE. Pe aceste patru dimensiuni ne vom structura acţiunile şi proiectele în perioada care urmează”, se arata intr-un comunicat remis presei.

În cazul în care doriți să fondați o comunitate locală RO100, vă recomandăm să acordați atenție următorilor pași:

1) Citiți cu mare atenție Ghidul pentru crearea si dezvoltarea Comunitatilor locale și Codul etic și de conduită RO100.

2) Găsiți cel puțin nouă prieteni/cunoștințe, care doresc să se implice civic.

3) Vă întâlniți, discutați și stabiliți care sunt obiectivele viitoarei voastre comunități locale Ro100. Ele trebuie să fie clare, cu rezultate vizibile, măsurabile și cu impact pozitiv în comunitatea voastră. 4) Identificați prima activitate, pe care o veți realiza în decurs de 30 de zile de la validare. Găsiți inspirație în ghidul „100 de moduri de a te implica”. Vă puteți inspira folosind acest link: https://www.ro100.ro/stiri/locale/100-de-moduri-de-a-te-implica-idei-de-implicare-civica

5) Vă depuneți candidatura în formularul dedicat: https://goo.gl/forms/G5L1yVy6p4Zkg3bq2.

6) Veți fi contactați de către echipa Ro100 Comunități locale pentru a ne cunoaște, într-un interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *