Site-ul psdcluj.ro, suspendat pentru neplată! Filiala clujeană are o nouă platformă online!

Filiala judeţeană a PSD Cluj a trecut de la .ro la .com pentru site-ul oficial, iar vechia platformă, realizată de un fost lider care nu mai face parte din partid, a fost suspendată pentru neplată.

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat că, până acum, se plătea pentru domeniul .ro o taxă pe 99 de ani, dar de la 1 martie site-urile de pe acest domeniu trebuie să încheie contracte anuale pentru a funcţiona.

„PSD Cluj are de peste o lună un nou site, care poate fi accesat la adresa www.psdcluj.com, după ce am schimbat domeniul de internet, din .ro în .com. Am văzut că site-ul www.psdcluj.ro a fost suspendat pentru neplată, dar acesta nu este al nostru, nu este pe numele nostru, ci a fost pe numele unui fost lider al filialei care nu mai este membru al partidului. Noi nu avem nimic de-a face cu acest site de pe domeniul .ro, nu am efectuat transferul vechii adrese, astfel că nu ne mai desfăşurăm activitatea pe vechiul site, ci pe site-ul de pe domeniul .com. Site-ul este acelaşi, doar că am modificat numele domeniului. Până acum, se plătea pentru domeniul .ro o taxă pe 99 de ani, dar de la 1 martie 2018 site-urile de pe acest domeniu trebuie să încheie contracte anuale pentru a funcţiona. Cred că nu a mai fost prelungit contractul fostului site al filialei PSD Cluj şi de aceea a fost suspendat”, a spus Nasra pentru Mediafax.

Acesta a subliniat că filiala PSD Cluj nu înregistrează sume restante pentru administrarea site-ului de internet.

Joi, la adresa www.psdcluj.ro apare mesajul „Site suspendat pentru neplată. Contul dvs va fi reactivat după confirmarea sumelor restante”.

 

, , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *