Senatorul Vasile Ilea critică managementul defectuos de la Sala Polivalentă din Cluj

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Senatorul PSD Cluj Vasile Ilea a criticat printr-un comunicat de presă managementul defectuos al Sălii Polivalente din Cluj-Napoca şi îi cere primarului Emil Boc explicaţii despre pierderile suferite de acest obiectiv.

„Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și-a reafirmat recent preocuparea pentru infrastructura sportivă a orașului, dezvoltarea acesteia și oferirea posibilității unui acces cât mai larg al clujenilor la ea. Ideea în sine este mai mult decât binevenită, însă în acest context trebuie avute în vedere două aspecte:

  • Alegerea potrivită, în funcție de interesele și preferințele comunității clujene, a noilor investiții, inclusiv prioritizarea investiţiilor și localizarea lor pe teritoriul municipiului (a se vedea disputa și dezbaterea recentă legată de propunerea construirii unui Aquapark versus Parcul Est)
  • Problema rentabilității, a modului în care sunt gestionate investițiile existente, și a transparenței acestora față de clujeni, beneficiarii lor.

În acest sens, se impune precizarea că unul din obiectivele sportive cele mai importante ale Clujului, Sala Polivalentă a fost iarăși pe pierdere din cauza managementului defectuos.

Raportul venituri-cheltuieli pe anul trecut (2017) fiind 2.286.000 lei – 2.962.000 lei. Întrebarea pe care dorim să o adresăm executivului local este cum e posibilă această stare de lucruri, în situația în care, la fiecare sfârșit de saptămână, în Sala Polivalentă sunt organizate activități generatoare de profit substantial?

Așteptăm un răspuns public şi vom reveni pe această temă la sfârșitul săptămânii”, a transmis senatorul Vasile Ilea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *