Senatorul USR Cluj, Mihai Goţiu, către coaliţia de guvernare: „Ați reușit să transformați România într-o țară a hoților la drumul mare”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Senatorul USR Cluj, Mihai Goţiu, s-a adresat joi, 3 mai, în plenul Senatului României, coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, susţinând că România a devenit o ţară a hoţilor la drumul mare.

„Felicitări! Ați reușit! Ați reușit să transformați România într-o țară a hoților la drumul mare. La propriu și fără vreo exagerare. Nu se poate să nu fi aflat despre cazul cetățeanului a cărui roată de mașină a fost tăiată pe DN 2/ E 85, la Sinești, și care a scăpat de tâlhari doar pentru că a avut curaj și prezență de spirit. Da, e vorba despre un drum național și un drum european în același timp. Și nu se poate să nu fi aflat că atacul nu a fost unul singular, ci unul dintr-o serie mai lungă, căreia autoritățile n-au reușit și nu reușesc să-i facă față.

Nu încercați să vă auto-amăgiți: aveți o responsabilitate directă pentru ceea ce s-a întâmplat. Prin tot ceea ce ați susținut și ați votat în ultimul an și jumătate, ați încurajat infractorii. Pentru amnistierea și grațierea lor luptați, aici, în Parlament. Pentru asemenea tâlhari votați pedepse alternative cu închisoarea… la domiciliu. Pentru recompensarea hoților consumați mai multă energie decât pentru rezolvarea problemelor celorlalți cetățeni români legate de educație, sănătate, protecția mediului, ieșirea din sărăcie.

Aceasta este destinul înspre care îndreptați România, un destin în care cetățenii aflați în vacanță sunt atacați la drumul mare, mai exact la drumul european, și scapă doar cine poate. Aveți toate motivele să fiți mulțumiți! Ați reușit!

Nu vă culcați pe laurii victoriei. Am și o veste proastă pentru voi. În țara asta mai sunt încă mulți cetățeni cinstiți. Zeci de mii, sute de mii și milioane de cetățeni care trăiesc de pe urma muncii lor. Nu de pe urma tâlhăriilor, furturilor, a mitei și a imposturii. Nu, nu vrem ”sânge pe pereți”, cum s-a exprimat un domn care, vremelnic, se află la conducerea Senatului. Vrem un lucru mult mai simplu: ‘JUSTIȚIE’!

Vă asigur că drumul european al României nu va fi, pe vecie, drumul hoților și al tâlharilor. Decontul se apropie cu pași repezi. Iar dacă tot vă pasă de drepturile condamnaților penal, vă dau un singur sfat: investiți în pușcării. Să nu vă pară rău mai târziu”, se arată în declaraţia publică a senatorului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *