USR a lansat filială și în Dej

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Uniunea Salvați România a lansat o filială și în localitatea clujeană Dej, iar la evenimentul de lansare au participat și parlamentarii Mihai Goțiu și Emanuel Ungureanu.

„Îi felicit pe cei care au fost aleși în conducerea filialei și pe toți cei care au decis să se implice direct în schimbarea în bine a comunității din care fac parte și a României. Sunt oameni care și-au câștigat dreptul de a munci pentru semenii lor, pentru un oraș din care tinerii să nu mai fie nevoiți să plece și și-au câștigat dreptul de a fi criticați și atacați atunci când acțiunile lor vor avea efect și îi vor deranja pe corupți.

Dar dincolo de toate chinurile, de toate problemele și de toți nervii pe care implicarea în politică le presupun, sunt oameni care și-au câștigat dreptul de a se privi liniștiți în oglindă și de a privi senin în ochii prietenilor și rudelor lor atunci când vorbesc despre viitorul orașului lor și al României.

Sănătate, mult spor și putere de muncă noilor colegi de la Dej! Felicitări și echipei de exitindere a USR Cluj! ÎMPREUNĂ, SCHIMBĂM ROMÂNIA!”, a scris senatorul Mihai Gotiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *