Laude pentru Emil Boc de la fostul său partener Traian Băsescu!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Fostul preşedinte Traian Băsescu, un vechi prieten al lui Emil Boc, a făcut o comparaţie între primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe care o numeşte „ţoapa de Voluntari”, şi primarul Clujului. El susţine că, în timp ce la Bucureşti au fost cumpărate autobuze diesel, la Cluj au fost achiziţionate autobuze electrice, iar în timp ce Firea o atacă „mizerabil” pe Angela Gheorghiu, la Cluj primarul aplaudă artiştii de la TIFF.

Băsescu mai spune că edilul Capitalei a vrut „să fure” din gloria Simonei Halep, iar Emil Boc a urmărit din tribună prestaţia acesteia la Fed Cup.

„Diferenţe! Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice. Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Gheorghiu, în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF. Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP. Ţoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut. Ţoapa de voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc. Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire”, scrie Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *