Horia Nasra: „Domnule Emil Boc, aţi bifat cu selfie-uri festivalurile Clujului. Pe când un selfie şi la Pata Rât?”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, continuă războiul politic cu primarul Emil Boc şi l-a întrebat, prin intermediul unui comunicat de piesă, când îşi va face un selfie şi la Pata Rât şi dacă îi pasă de condiţiile inumane în care trăiesc mii de locuitori din zonă. 

Emil Boc a făcut o „baie” de selfie-uri în această vară la festivaluri. Şi bine face! Oricărui om îi este permis să se pozeze acolo unde este fericit, cu atât mai mult la festivalurile din Bonţida şi Cluj-Napoca care fac onoare Cjului. Şi eu fac asta.

„Domnule Emil Boc, în această vară aţi bifat cu selfie-uri festivalurile Clujului. În calitate de primar, pe când un selfie şi la Pata Rât? Când veţi binevoi să răspundeţi, acţiona sau poza la următoarele:

  1. De ce nu sunteţi interesat de condiţiile inumane în care trăiesc mii de oameni din zona Pata Rât? De ce nu faceţi şi acolo un selfie?
  2. Ce măsuri aţi luat pentru ca în rampa temporară de deșeuri a Primăriei Cluj-Napoca să nu mai izbucnească incendii de proporţii.
  3. De ce nu v-aţi ţinut cuvântul în privinţa respectării drepturilor locative care pot veni în ajutorul direct al persoanelor cu venituri mici din Cluj-Napoca?  Este un calcul electoral cinic, pentru obţinerea finanţării în campania electorală din partea unor gulere albe?
  4. De ce nu aţi dat curs solicitărilor campaniei Căși sociale ACUM / Social housing NOW?

De ce nu aţi avut o poziţie publică faţă de poluarea pânzei freatice din zona de est a Clujului, după ce finul dumneavoastră, Alin Tişe, a fost incapabil să gestioneze criza levigatului? De ce nu aţi făcut un selfie cu Lacul Negru din UAT Cluj-Napoca?”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *