USR Cluj se extinde: 9 filiale si 72% votanți! USR Ciucea, cea mai nouă filială!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Dumincă 25 Noiembrie a avut loc Adunarea Generală a celei de-a noua filială USR din Județul Cluj USR Ciucea, in cadrul căreia s-au ales structurile de conducere, arbitraj și control ale filialei.

Membrii prezenți la Adunarea Generală, au decis prin vot că, până în mai 2019, Sorin Stanciu va reprezenta filiala și va coordona, în calitate de președinte, activitatea unui Birou Local format din trei vice-președinți, în persoana lui Vlad Gherghel, Sergiu Mândruț și George Bolba.

„De azi avem USR Ciucea (Csucsa), filiala din localitatea unde e înmormântat Octavian Goga. Rolul lui în Marea Unire e de necontestat, la fel cum e și poezia lui în oglindirea realității din satul transilvănean. Fără calcule în avans, fără simbolism intenționat ascuns, azi s-a nimerit să sprijinim filiala Ciucea să pornească la drum și să-și aleagă conducerea.

Discuțiile cu ei au fost mult mai pragmatice decât idealurile de acum o sută de ani: canalizare pe jumătate terminată care e pompată la deal în loc să curgă firesc la vale, lipsa locurilor de muncă, localnici fiind presați să facă naveta la Cluj-Napoca sau Aleșd, planuri pentru alegerile locale – 2-3 consilieri locali și un viceprimar”, a declarat președintele USR Cluj, Cătălin Sălăgean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *