Cristian Tudor Popescu îl anunţă pe succesorul la scaunul PSD: „Marian Oprişan este Stalinul lui Dragnea”

Politica nationala

Liviu Dragnea are zilele numărate, iar înlocuitorul lui nu este altul decât Marian Oprişan, a afirmat Cristian Tudor Popescu, în studiourile Digi24, unde gazetarul a făcut chiar o paralelă cu structurile bolşevice, potrivit căreia,  dacă Dragnea ar fi Lenin, Marian Oprişan ar fi Stalinul lui.

”Marian Oprişan este Stalinul lui Dragnea. Vă spuneam acum multe luni, că spre deosebire de ceilalţi, alde Stănescu, alde Neacşu şi Firea şi Ţuţuianu, ăsta, chiar vrea să-i ia locul. Este Stalunul, dacă Leninul e Dragnea, în structurile bolşevice, ăsta e Stalinul lui. Marian Oprişan chiar vrea să-i ia locul, ceea ce s-a demonstrat acum, a fost primul care a postat, de a şi zis Dragnea, pe Facebook şi unii prin jurul României, cine o fi?

Că a zis, eu nu mă exprim pe Facebook şi nici din afara României, din vecinătatea României. Cine o fi, Sebi Ghiţă? Nu ştiu, dar la cine s-a referit? Cine o fi, că în vecinii României, în afară de onorabilul domn Ghiţă eu nu ştiu pe nimeni, de la PSD, mă rog, fost”, a încheiat gazetarul.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *