Premierul Ludovic Orban, la vot: „Nu am emoţii în privinţa victoriei, ci doar în privinţa scorului”

Politica nationala

Premierul Ludovic Orban a votat, duminică dimineaţă, iar la ieşirea de la urne a declarat că a ales pentru „o Românie care să se dezvolte şi care să fie casa fiecărui român”.

„Am votat pentru o Românie care să se dezvolte, o Românie în care instituţiile statului să servească cetăţeanul, în care legea e lege pentru toţi, o Românie care să fie casa fiecărui român, atât de primitoare încât să-i facă pe cei din diaspora să se întoarcă acasă”, a declarat premierul, la ieşirea de la urne.

Întrebat dacă are emoţii pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, Ludovic Orban a spus că oamenii îşi exercită voinţa, deci „întotdeauna sunt emoţii”.

„Nu am emoţii în privinţa victoriei candidatului pe care-l sprijin, ci doar în privinţa scorului şi sper să fie un scor cât mai categoric”, a mai spus Orban.

De asemenea, premierul s-a arătat mulţumit în privinţa numărului mare de voturi acordate până acum în diaspora, care arată că pe românii din străinătate îi interesează soarta ţării.

„Spectaculos. Îi felicit, mă bucur enorm că există o prezenţă atât de mare la vot şi îmi dă speranţe, pentru că exprimarea dreptului de vot de către românii care sunt în diaspora, care şi-au căutat norocul în altă parte, îmi arată un interes major pentru soarta ţării şi îmi arată că există o dorinţă mare de întoarcere în România din partea multor români care sunt în diaspora”, a adăugat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *