Deputatul PSD Horia Nasra îi cere președintelui interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, să-si ceară scuze românilor din Diasporă pe care i-a jignit

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, a remis presei un comunicat prin care îi solicită, din nou, președintelui interimar al filialei județene, Liviu Alexa, să le ceară scuze românilor din Diasporă pe care i-a jignit în stilu-i caracteristic în trecut.

Nasra îi cere lui Alexa ca măcar in al doisprezecelea ceas să de-a dovadă de onoare și să își prezinte scuze publice oamenilor pe care i-a jignit într-o manieră incalificabilă.

Redăm mai jos integral comunicatul deputatul PSD Cluj:

DIASPORA NU SE JIGNEȘTE, SE RESPECTĂ.

Îi solicit domnului Liviu Alexa să ceară scuze românilor din diaspora!

2020, moment al adevărului pentru social-democrație. 

Un nou proiect politic care are la bază principii sănătoase, nu poate să cuprindă un adevăr în paranteze. Nu putem să nu observăm grobianismul unor colegi care a deteriorat cel mai important argument politic: încrederea. Cariile morale trebuie îndepărtate, cu orice preț. Adevărul trebuie spus mereu și până la capăt! 

În ultimele trei luni, i-am solicitat domnului Liviu Alexa, să-și asume declarațiile publice recente, legate de jurnaliștii clujeni, cele trecute, când era președintele Mișcării Liberale Cluj sau când era un competitor politic independent. 

Domnul Alexa a depășit de mult timp linia roșie a declarațiilor publice, asumându-și refugiul emfazelor joase și excursul în hiperbolă, chiar și în urma testelor electorale din 2012 și 2016, când i-a fost demonstrată corigența politică. 

Domnia sa, prin comportament și declarații a ales constant logica însingurării printre clujeni. Cel ostracizat moral de comunitate nu poate gira nici măcar o firavă buruiană. 

Și nu domnule Alexa, nu-mi puteți târgui tăcerea prin oferte politice. Nu mă interesează. 

Domnule Liviu Alexa, cereți-vă scuze românilor din diaspora și măcar în al doisprezecelea ceas, demonstrați un gram de onoare și luați în considerare decența unui seppuku politic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *