Deputatul PSD Horia Nasra îi cere președintelui interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, să-si ceară scuze românilor din Diasporă pe care i-a jignit

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, a remis presei un comunicat prin care îi solicită, din nou, președintelui interimar al filialei județene, Liviu Alexa, să le ceară scuze românilor din Diasporă pe care i-a jignit în stilu-i caracteristic în trecut.

Nasra îi cere lui Alexa ca măcar in al doisprezecelea ceas să de-a dovadă de onoare și să își prezinte scuze publice oamenilor pe care i-a jignit într-o manieră incalificabilă.

Redăm mai jos integral comunicatul deputatul PSD Cluj:

DIASPORA NU SE JIGNEȘTE, SE RESPECTĂ.

Îi solicit domnului Liviu Alexa să ceară scuze românilor din diaspora!

2020, moment al adevărului pentru social-democrație. 

Un nou proiect politic care are la bază principii sănătoase, nu poate să cuprindă un adevăr în paranteze. Nu putem să nu observăm grobianismul unor colegi care a deteriorat cel mai important argument politic: încrederea. Cariile morale trebuie îndepărtate, cu orice preț. Adevărul trebuie spus mereu și până la capăt! 

În ultimele trei luni, i-am solicitat domnului Liviu Alexa, să-și asume declarațiile publice recente, legate de jurnaliștii clujeni, cele trecute, când era președintele Mișcării Liberale Cluj sau când era un competitor politic independent. 

Domnul Alexa a depășit de mult timp linia roșie a declarațiilor publice, asumându-și refugiul emfazelor joase și excursul în hiperbolă, chiar și în urma testelor electorale din 2012 și 2016, când i-a fost demonstrată corigența politică. 

Domnia sa, prin comportament și declarații a ales constant logica însingurării printre clujeni. Cel ostracizat moral de comunitate nu poate gira nici măcar o firavă buruiană. 

Și nu domnule Alexa, nu-mi puteți târgui tăcerea prin oferte politice. Nu mă interesează. 

Domnule Liviu Alexa, cereți-vă scuze românilor din diaspora și măcar în al doisprezecelea ceas, demonstrați un gram de onoare și luați în considerare decența unui seppuku politic!

, , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *