Horia Nasra, deputat PSD Cluj: „Sănătatea este prioritatea zero, nu artificiile! Zilele Clujului trebuie anulate în 2020!”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul PSD Cluj Horia Nasra a remis presei un comunicat prin care solicită municipalității anulării în acest an a Zilelor Clujului, iar banii să fie relocați pentru asigurarea de aparatură medicală pentru Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca și alte instituții de profil.

Nasra crede că sănătatea este prioritatea zero în acest an și nu artificiile.

„În plină pandemie de coronavirus, în care zilnic luptăm cu boala și moartea și în condițiile în care economia este cu siguranță afectată, sănătatea este astăzi prioritatea zero, nu artificiile.

În acest context, consider că resursele alocate Zilelor Municipiului Cluj-Napoca, în mod excepțional, în 2020, să fie relocate pentru acoperirea altor cheltuieli absolut necesare protejării clujenilor, pentru instituirea unei fond de urgență pentru ajutorarea celor aflați în nevoi, cât și pentru asigurarea de aparatură medicală pentru Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca și alte instituții medicale de profil.

Concret, astăzi, medicii se confruntă cu o penurie de măști medicale chirurgicale, mănuși de unică folosință și aparatură specifică care poate salva sute sau chiar mii de vieți, prin urmare evenimentele de divertisment trebuie temporizate.

Clujul este recunoscut în România pentru universitățiile de excepție și pentru sistemul medical bine organizat, astfel, le solicit consilierilor locali și primarului Emil Boc să respecte tradiția și recunoașterea comunității nostre și să anuleze Zilele Clujului, în 2020!„, a declarat Nasra.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *