Gheorghe Simon, președintele interimar PSD Cluj: „PNL a transformat 1 Mai din #ZiuaMuncii în Ziua șomajului și a șomajului tehnic”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Deputatul de Maramureș Gheorghe Simon, președintele interimar al PSD Cluj, aduce critici guvernului liberal și deciziile ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boroș.

„PNL a transformat 1 Mai din #ZiuaMuncii in Ziua șomajului si a șomajului tehnic. Am înțeles cu toții necesitatea măsurilor de distanțare socială, am înțeles si importanta utilizării echipamentelor de protectie personală, dar nu am înțeles indiferenta Guvernului PNL in legătura cu situația economică foarte gravă pe care o parcurgem !!! Economia României se degradează de la zi la zi, in timp ce Guvernul Orban demonstrează ca nu este capabil sa elaboreze un plan eficient de redresare economică !!!

Prefer sa nu ii acuz pe liberali de rea intenție, ci doar de prostie !!! Vreau sa le transmit următoarea informație: prostia nu doare, dar nici nu îți da de mâncare !!! Repornirea economiei romanesti trebuie sa aibă la baza un plan de acțiuni concrete, care sa contribuie la redresarea mediului privat si a companiilor de stat.

Liberalii se pierd in demagogie si populism in timp ce lucrurile cu adevărat importante sunt trecute definitiv intr-o zona secundara a activității guvernamentale. In acest sens, o sa dau un exemplu relevant pentru modul superficial in care Guvernul PNL tratează mediul privat: Marcel Bolos, ministrul fondurilor europene, anunța ca ministerul pe care il conduce va pune la dispoziția antreprenorilor granturi prin intermediul cărora aceștia vor putea sa primească o finanțare de 10% din cifra de afaceri pentru capital de lucru necesar finanțării activităților curente, cum ar fi stocurile.

Consider ca domnul ministru este, asemenea colegului sau de la finanțe, departe de adevăr si neancorat in realitățile momentului !!! Pentru majoritatea firmelor, 10% din cifra de afaceri ce urmează a fi utilizați pentru capital de lucru reprezintă un ajutor care doar le prelungește agonia, dar nu le poate vindeca. Așadar, domnilor liberali, luați informații direct din piața si discutati cu cât mai multe firme, nu va inchideti in birouri împreuna cu câțiva reprezentanți ai mediului privat, mulți dintre ei apropiați cu voi, pentru a decide soarta economică a României !!! Acest timp pe care il pierdeți fără a genera nicio măsura cu adevărat sustenabila transforma România intr-o țara de șomeri si oferă gratuit posibilitate ca alte state mai puternice din punct de vedere economic sa se consolideze utilizând si forța noastră de munca !!!”, a declarat Șimon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *