Partidul Alternativa Dreaptă își lansează filială județeană la Cluj

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Joi, 16 iulie 2020,  ora 13.00, Partidul Alternativa Dreaptă (PAD), își lansează Filiala Județeană Cluj în cadrul unei conferințe de presă. 

Fondat în anul 2019 prin fuziunea partidelor M10 și Forța Moldova, Partidul Alternativa Dreaptă (PAD)  își propune să fie exact ceea îi spune și numele: o alternativă reală într-o vreme în care scena politică românească este dominată de două mari partide de stânga: PSD (stânga veche) și USR-PLUS, (noua stângă) și un partid care se proclamă de dreapta (PNL) dar face casă bună cu stânga (USL), dacă interesele de partid o cer.

„Apariția unui partid autentic de dreapta, curat, este ca o gură de aer proaspăt într-un mediu politic viciat,  intoxicat de ideologie de stânga, incompetență și corupție.

Facem politică din conștiință și necesitate. Nu o facem nici pentru interesul personal, nici pentru funcții, nici ca hobby! A te implica în viața cetății în care locuiești, pentru un om de dreapta, este o datorie. Iar noi luăm lucrurile în serios. Libertatea Individuală  (de orice fel)  legată indestructibil de Responsabilitate, sunt în AD valorile noastre de căpătâi.

De aceea suntem atenți cu oamenii pe care îi primim. Creștem încet și sigur, cu oameni frumoși, motivați și competenți. 

Va invităm sa ne cunoașteți ideile, membrii și câțiva dintre candidații care ne reprezintă în județul Cluj„, au anunțat reprezentanții partidului Alternativa Dreaptă.

Ținând cont de situația actuală, în contextul epidemiei de COVID-19, evenimentul public va respecta toate normele de distanțare fizică impuse de lege și va avea loc, începând cu ora 13:00, pe terasa restaurantului La Cina, situat pe str. Dobrogeanu Gherea, nr. 25, Cluj-Napoca.  https://her.is/2OlS1Nh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *