Bătălia pentru Florești. Meze îl provoacă pe Pivariu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Candidatul independent la Primăria Florești, Daniel Meze, i-a adresat 10 întrebări punctuale candidatului PNL,  Bogdan Pivariu, care ocupă și funcția de viceprimar în cea mai mare comună din România.

Pivariu a început o campanie outdoor agresivă în comună, după ce a stat vreme de 4 ani în umbra actualului primar Horia Șulea.

Redăm comunicatul  lui Daniel Meze:

„Băiatul de salon”, viceprimarul lui Horia Sulea, Bogdan Pivariu, apare într-o surprinzătoare și agresivă campanie out-door, de panotaj electoral. Zeci de mii de euro sunt pompați astfel în imaginea viceprimarului crescut timp de patru ani de zile lângă primarul Horia Sulea. Iată 10 întrebări legitime care merită un răspuns:

  1. Patru ani de zile, viceprimarul Bogdan Pivariu a stat în dreapta primarului Horia Sulea la toate ședințele de Consiliu Local al comunei Florești. De ce nu s-a opus „mafiei imobiliare” și haosului urbanistic din Florești?
  1. Votând toate proiectele primarului Horia Sulea, viceprimarul Bogdan Pivariu este complice cu acesta la tot ce s-a făcut un ultimii patru ani. Despre ce fel de complicitate vorbim? Din prostie, din ignoranță sau din conivență?
  1. După ce patru ani de zile, viceprimarul Bogdan Pivariu a stat ca și struțul, cu capul în nisip, acesta s-a trezit la viață cu două luni înainte de alegeri și dorește ca „împreună să reclădim Floreștiul”. Din ce bani își sponsorizează campania publicitară de zeci de mii de euro cu aceste panouri imense?
  1. Să înțelegem că viceprimarul Bogdan Pivariu a fost crescut patru ani la umbra primarului Horia Sulea care este „sacrificat” de aceeași „mafie imobiliară” care s-a folosit de el și l-a „aruncat la gunoi”, punând în vitrină un „băiat de salon” bun de votat?
  1. Ce garanție avem că se va schimba ceva fundamental în Florești dacă-l schimbăm pe primarul Horia Sulea cu viceprimarul lui, Bogdan Pivariu?
  1. De ce este nevoie de această politică agresivă de publicitate electorală de zeci de mii de euro în imaginea viceprimarului Bogdan Pivariu? De cine le este frică? Cumva le este frică de candidatura independentă a lui Daniel Meze care le poate încurca aranjamentele?
  1. Este adevărat că viceprimarul Bogdan Pivariu se pregătește să devină constructor și să facă blocuri pe str. Valea Gârbăului imitând modelul „de succes” al primarului Horia Sulea care construiește prin ginerele său blocuri pe str. Stejarului?
  1. Este adevărat că tânărul Bogdan Pivariu a fost condamnat penal, acum 4 ani, când avea 28 de ani, pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice?
  1. Este adevărat că primarul Horia Sulea l-a acceptat ca și viceprimar pe Bogdan Pivariu în 2016 pentru că „îl avea la mână” cu dosarul penal în care Bogdan Pivariu era condamnat la închisoare cu suspendare pentru conducerea sub influența substanțelor alcoolice?
  1. În afară de faptul că a fost timp de 4 ani viceprimarul lui Horia Sulea, de faptul că tatăl lui este directorul DSVSA Cluj, implicat în scandaluri penale cu „mafia cărnii”, și de faptul ca este rudă cu ministrul agriculturii, ce-l recomandă pe Bogdan Pivariu la 32 de ani să fie primarul Floreștiului?

Toate aceste întrebări au nevoie de un răspuns public și-l provoc pe viceprimarul Bogdan Pivariu la o dezbatere live pe Facebook despre Florești. Faptul că ne „privește arogant și superior” de pe panouri electorale de zeci de mii de euro nu ar trebui să însemne că avem o „campanie electorală”. Avem doar un „băiat de salon” în imaginea căruia cred că se investesc zeci de mii de euro pentru a salva afaceri de milioane de euro. Din partea cui se investesc acești bani care nu se pot deconta de la stat pentru că sunt folosiți înaintea campaniei electorale oficiale care începe pe 28 august? Putem crede că sunt bani din partea „mafiei imobiliare” care a mers opt ani de zile pe mâna primarul Horia Sulea și acum mizează pe viceprimarul Bogdan Pivariu? 

Împreună putem schimba la vot destinul Floreștiului, iar pe 27 septembrie să votăm pentru o adevărată schimbare care să facă „Ordine și Curățenie în Florești!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *