Extremistul Călin Mărincuș și haita lui i-au atacat pe Emanuel Ungureanu și candidații USR-PLUS, acuzându-i de satanism și pedofilie

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

În prima zi de campanie electorală oficială la Cluj-Napoca au început și atacurile, iar prima țintă au fost candidații USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca și pe deputatul clujean Emanuel Ungureanu, care au fost acuzați de satanism și pedofilie de către cinci extremiști agresivi, care l-au avut în frunte pe interlopul bătăuș Călin Mărincuș, membru al grupării extremiste Noua Dreaptă.

Cei cinci extremiști au întrerupt o acțiune electorală a reprezentanților USR-PLUS din cartierul Edgar Quinet, lăudându-se că îl susțin pe actualul primar Emil Boc. Aceștia le-au strigat cuvinte grele și acuzații grave de „pedolifie” și „satanism”, iar pe deputatul Emanuel Ungureanu l-au numit „Satanel Ungureanu”.

Cei de la USR-PLUS Cluj au solicitat ajutorul polițiștilor, după care conflicul s-a aplanat și extremiștii s-au calmat la vederea oamenilor legii. Doi dintre cei cinci bărbați au fost legitimați.

„”Pedofililor, sataniștilor”, au fost atacurile murdare din partea unor susținători ai PNL și ai primarului Emil Boc, în prima zi de campanie! Ieri, în jurul orei 18.30, am organizat o întâlnire cu vecinii mei de pe strada Edgar Quinet din Cluj-Napoca. Locuiesc în Cartierul Edgar Quinet de 11 ani.

Sunt probleme foarte mari pe strada noastră: nu avem trotuare, iluminat public, sistem de colectare a apelor pluviale, locuri de joacă decente, punctele gospodărești sunt foarte prost organizate.

În jurul orei 18.50 am început întâlnirea care a fost tulburată imediat de 5 indivizi puși pe scandal.

Ne-am retras imediat cu vecinii mei în parcarea de lângă blocul vecin pentru a evita un conflict cu cei pe care i-am identificat ca fiind parte dintr-o mișcare extremist naționalistă care au fost autorizați de primăria Cluj-Napoca să își reverse ura și xenofobia în mai multe evenimente aprobate de Emil Boc chiar în centrul Clujului. Indivizii din imagine ne-au apostrofat folosind cuvinte ca, pedofili, sataniști și alte cuvinte care nu pot fi reproduse.

Urletele celor 5 ne-au însoțit și în locul unde ne-am retras cu vecinii uluiți de comportamentul huliganic al fanilor naționaliști extremiști ai lui Boc. Am sunat la secția 4 de Poliție care s-a prezentat cu promptitudine și ulterior i-a identificat pe doi dintre scandalagii.

După cum veți putea urmări în imaginile filmate de mine, când doi dintre cei 5 fani ai lui Boc au fost opriți de Poliție, au încercat să-și ferească fețele să nu fie recunoscuți public deși la întâlnirea cu vecinii mei, ne-au filmat și ne-au jignit în fel și chip, fără ca cineva dintre vecinii mei să riposteze.

În campania de europarlamentare, PNL Cluj-Napoca, a coordonat o campanie murdară împotriva USR prin împărțirea de pliante false. Cel care a coordonat din umbră această mizerie, Daniel Buda, l-a premiat pe cel care a executat misiunea, Bogdan Ciucă cu un loc de consilier județean pe listele PNL.

Pe rețeta PSD-Pandele, PNL Cluj-Napoca se folosește de niște extremiști pe care i-a cultivat cu grijă pentru a mă împiedica să vorbesc cu cetățenii Clujului despre problemele lor în cartiere. Mâine voi depune o plângere la Secția 4 împotriva acestor scandalagii și fac un apel public la PNL Cluj-Napoca și Emil Boc să nu folosească metode pesediste de campanie într-un oraș sătul de epoca de circ a lui Funar„, scrie Emanuel Ungureanu pe Facebook.

VIDEO – Atenție înregistrarea conține un limbaj vulgar

1 thought on “Extremistul Călin Mărincuș și haita lui i-au atacat pe Emanuel Ungureanu și candidații USR-PLUS, acuzându-i de satanism și pedofilie

  1. Mama cate calitati mi-ati tras. Asa e sunt extremist , dar cant în Biserică, bataus, v-am batut pe toti, etc. Sunteti o publicatie de tot rasul orice om cu un dram de realism scuipa pe voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *