Deputatul Horia Nasra, mesaj pentru europarlamentarul Rareș Bogdan: „Fiți bărbat și cereți liderilor PNL Cluj explicații și scuze publice”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul clujean PSD Horia Nasra a comentat declarația europarlamentarului liberal Rareș Bogdan, despre „traficul de sclavi” (n. red. traseiști) pe care PNL l-a făcut cu primarii și consilierii PSD.

„Înțeleg că foștii mei colegi care au luat calea PNL sunt subiectul unui „trafic de sclavi”. Ceea ce nu ne spune #euroRujel, Rareș Bogdan, este că la Cluj, prietenii lui din PD-L Cluj, în frunte cu domnul Buda, sunt la cârma galerei care transportă „sclavi”, mai exact 15 primari! #RareșBogdan, revenind la județul Cluj, fiți asumat, bărbat, și cereți liderilor PNL/PD-L Cluj explicații și scuze publice cu privire la „traficul de sclavi” de la Cluj.

Dacă nu veți solicita explicații și scuze, veți rămâne în memoria Clujului ca fiind doar un oportunist rujat cu luciul moralității dar murdar în suflet și cu activitatea politică pătată, o galeră eșuată în portul rușinii”, a scris Nasra pe pagina sa de Facebook.

Mesajul prim-vicepreședintelui Rareș Bogdan pentru președintele Ludovic Orban în cazul traseiștilor racolați de PSD de la PNL.

„Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Îi rog să înceteze. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac, m-am săturat ca partidul meu să fie pus în genunchi.

Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu știu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL. Îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Îi voi ataca furibund. Transferurile sunt o boală a democrației. Nu există o chestiune mai gravă pentru democrație decât traseismul politic.

În următoarele săptămâni și luni se va auzi mult de mine pentru că nu voi mai putea să tac. Am tăcut mai mult decât era cazul, am încercat să fiu un soldat disciplinat. Nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă își asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare„, a anunțat Rareș Bogdan.

PNL a recrutat 15 primari PSD la nivelul județului Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *