Premierul Orban susține la Cluj că PNL a sprijinit Autostrada Transilvania

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Premierul Ludovic Orban a venit la Cluj în vizita electorală și s-a întâlnit cu toți aleșii locali liberali.

Premierul Ludovic Orban a făcut  declarații pe tema  continuării lucrărilor la Autostrada Transilvania și a spus că PNL a susținut din start proiectul inișiat de pesedistul Adrian Năstase.

Autostrada Transilvania este o poveste care a început în 2002, 2003, a fost susținută de parlamentarii liberali din județele Transilvaniei și mă bucur că încetul cu încetul prinde viață. 

Din Autostrada Transilvania, o dată cu semnarea contractului pe Nădășelu – Zimbor, vor mai rămâne doar două tronsoane pentru care urmează să se semneze contractul. Sunt proceduri care se află în derulare și putem spune că de la Cluj, până la granița de vest, se va ajunge într-o oră și ceva, o oră și jumătate, o oră patruzeci. Este o investiție extrem de importantă și ea este însoțită de o serie de alte investiții. 

Clujul este într-o dezvoltare rapidă și are nevoie de o modernizare a infrastructurii care să țină pasul cu dezvoltarea municipiului și județului. Avem un angajament clar ca în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj: centura metropolitană a Clujului, trenul metropolitan, o legătură mai bună cu autostrada care se va realiza prin Mărtinești, pentru că acum este anevoioasă. Mai avem și proiectul de modernizare a liniei de cale ferată Cluj-Napoca Episcopia Bihor”, a spus premierul  Orban.

El a semnat contractul de execuție a tronsonului Nădășelu – Zimbor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *