19 ianuarie 2021
PSD Cluj: ”Suntem a doua forță politică a județului”

PSD Cluj: ”Suntem a doua forță politică a județului”

PSD a câștigat în județul Cluj 11 primării de comune la locale și transmite , printr-un comunicat remis redacției Clujul Politic că este ”a doua forță politică a județului”.

”Rezultatele oficiale ale alegerilor locale de până la această oră ilustrează că suntem a doua forță politică a județului Cluj. Am câștigat 11 primării de comune: Apahida, Beliș, Bobâlna, Cășeiu, Chinteni, Frata, Jucu, Mănăstireni, Râșca, Valea Ierii, Viișoara. 

Votul alegătorilor ne obligă la îmbunătățirea activității desfășurate, la o și mai bună adaptare a proiectelor de dezvoltare locală propuse, pentru a acoperi cu soluții sustenabile gama largă de nevoi și obiective ale clujenilor. După cum am afirmat de numeroase ori pe parcursul campaniei electorale, procesul de reconstrucție a început la PSD. 

Rezultatele înregistrate la nivel de județ ne arată că suntem singura alternativă concretă a stângii, validată de cetățeni! PSD este pe drumul cel bun și vom începe să recâștigăm încrederea electoratului!”, afirmă PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *