18 ianuarie 2021
Şapte lideri de filiale PNL şi-au anunţat demisia, după scorul slab la alegerile locale

Şapte lideri de filiale PNL şi-au anunţat demisia, după scorul slab la alegerile locale

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri, la finalul şedinţei BPN, că a fost stabilit calendarul la alegerile parlamentare şi că el va conduce campania electorală, pentru că este un lucru pe care şi-l asumă în calitate de lider al partidului.

„Am stabilit calendarul de pregătire al alegerilor parlamentare. Voi conduce campania electorală, preşedintele PNL trebuie să îşi asume această răspundere. Alegerile care urmează vor fi decisive pentru evoluţia României, iar obiectivul nostru e câştigarea alegerilor la un scor cât mai mare care să permită PNL să îşi pună în aplicare programul de relansare economică”, a explicat Orban. 

Birorul Politic Naţional al PNL a mai luat decizia să nu existe niciun fel de colaborare a liberalilor cu PSD, doar cu partidele afine precum PMP, USR-PLUS şi punctual în zonele cu populaţie maghiară cu UDMR. De asemenea, şapte liderii de filiale PNL şi-au anunţat demisia de onoare, după ce au obţinut un scor sun 27% la alegerile locale. 

Astfel, au demisionat din funcţii Tinel Gheorghe (PNL Ialomiţa), Alexandru Dănăilă (PNL Brăila), Adrian Albu (PNL Satu Mare), Lucian Heiuş (PNL Hunedoara), Ionel Palăr (PNL Bacău), Cristinel Romanescu (PNL Buzău) şi Nicolae Robu (PNL Timişoara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *