miercuri, aprilie 24, 2024

Câteva concluzii la alegerea listelor pentru parlamentare la USRPLUS CLUJ

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
 
 

 

– În Conferință USRPLUS de ieri de la Cluj, unde s-au decis listele pentru parlamentare au fost 72 de delegați de la… PLUS și 48 de la USR. Nu e democratic.

Scrie Goțiu la el pe fb: ”toată ”dezbaterea” internă s-a limitat la o prezentare și răspunsul la câteva întrebări, cu un timp total alocat de 11 minute. La care s-au adăugat 2 minute de prezentare, în deschiderea Conferinței Județene, de astăzi. În total… 13 minute.!

Asta e cam pseudodezbatere la așa miză.

– Goțiu nu merita acest tratament, pentru că a avut un mandat de senator bun, fără discuție, cu realizări concrete, palpabile. Goțiu are ce pune pe masă. E o mare pierdere pentru USR, cu consecințe încă nebănuite pentru USRPLUS (si secundar USRPLUS Cluj)

– locul 1 la Senat, Bordei Cristian, un no name, e din PLUS, a lucrat la Energobit

– eșec foarte mare pentru președinții de la județ și municipiu USR, Cătălin Sălăgean și George Trif (IT-ist)

– aripa PLUS din USRPLUS a repurtat la Cluj o mare victorie, majoritatea no name-urilor de pe liste sunt ”plusiști”, veniți în USRPLUS din fostul PLUS.

– Ungureanu nu era agreat de vechii useriști dar și lui i se face o nedreptate, e o umilință pentru el să fie pus pe locul 5 la deputați, e incredibil, pentru că deși a activat doar pe zona de sănătate, unde are dușmani la cel mai înalte nivele, a pus lupa pe un sistem fundamental într-o țară. Merită al doilea mandat deși criticile aduse lui în USRPLUS Cluj 1. că și-a făcut imagine doar pentru el patru ani si 2. că a scos 8,26 la sută la locale stau în picioare. Dar oricum ceilalți puși pe listă sunt niște iluștrii necunoscuți pe lângă Goțiu și Ungureanu la așa puțin timp până la alegeri…

Comunicat oficial USRPLUS Cluj:
„În urma scrutinului clasamentul este următorul:

Senat

Bordei Cristian
Goțiu Mihai
Elek Levente
Petrescu Manuela


Camera Deputaților

Murariu Oana
Băltărețu Viorel
Molnar Radu
Ciubucă Elena – Loredana
Ungureanu Emanuel
Nan Alexandrina – Ioana
Meșter Alina – Maria
Rigman Ciprian – Doru
Chirilă Radu – Ioan
Botoroagă Cornel”

Așteptăm listele PNL, PSD, PMP și UDMR, va fi interesant și acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *