Klaus Iohannis: „Este posibil ca, la începutul anului, să avem 2-3 tipuri de vaccin, poate chiar 4”

Politica nationala

Președintele Klaus Iohannis a declarat în cadrul unei conferințe de presă că anul viitor s-ar putea să avem chiar 4 tipuri de vaccin anti-covid, scrie AGERPRES.

„Știm sigur că sunt mai multe variante de vaccin și este posibil ca la începutul anului viitor să avem 2-3 tipuri, poate chiar 4 tipuri de vaccin, care toate funcționează bine. Plecăm de la premisa că vaccinarea populației în masă se va petrece undeva în primăvară.

Am făcut în ultimele săptămâni pași importanți în direcția strategiei de vaccinare, va fi în această săptămână și în CSAT. Intenționez să vizitez și un centru de vaccinare, lumea să vadă că nu e doar teorie, ci și practic. la noi, campania de vaccinare va fi un succes.

Chiar dacă unii mai comentează, vă asigur că vaccinurile care se produc acum sunt eficiente. vaccinarea nu este obligatorie, dar sunt convins că după rezultatele care se vor obține lumea se va convinge. Toate acestea sunt vești foarte bune”, a fost declarația lui  Klaus Iohannis după vizita de la Spitalul de urgență București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *