22 ianuarie 2021
Familia Regală va participa sâmbătă la un parastas închinat regelui Mihai la care nu va fi permis accesul publicului

Familia Regală va participa sâmbătă la un parastas închinat regelui Mihai la care nu va fi permis accesul publicului

Familia Regală va participa sâmbătă, la Castelul din Săvârşin, la un parastas închinat regelui Mihai la care nu va fi permis accesul publicului.

Pe 5 decembrie 2020 se împlinesc trei ani de la moartea regelui Mihai I. 

Familia Regală şi-ar fi dorit să-l pomenească la mormântul din Necropola Regală de la Curtea de Argeş. Din păcate, în împrejurările actuale, parastasul la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală, în prezenţa Familiei Regale, nu va avea loc.

„În aceste momente îngrijorătoare pentru noi toţi, avem nevoie să dăm dovadă de grijă faţă de semenii noştri. Deşi suntem tulburaţi după aproape un an de la declanşarea pandemiei, trebuie să fim responsabili şi să continuăm să respectăm regulile autorităţilor pentru a avea sărbători de Crăciun mai sigure şi liniştite. Cu calm şi raţiune, putem dovedi că suntem o forţă capabilă să învingă!”, a fost transmis într-un comunicat.

Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu se află la Săvârşin în această perioadă şi vor participa, în Satul Regal, la un parastas închinat Regelui Mihai, sâmbătă, la ora 12:00.

Slujba de pomenire va fi oficiată în aer liber, la Castelul de la Săvârşin, de parohul bisericii ortodoxe din localitate, părintele Călin Mădăluţă, fără prezenţa publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *