Zoom Report. O hartă detaliată a secțiilor de votare din municipiul Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Startup-ul Zoom Report anunță că a dezvoltat o hartă detaliată a secțiilor de votare pentru municipiul Cluj-Napoca, care este disponibilă AICI

Harta va fi updatată constant cu datele de prezență din ziua alegerilor parlamentare și apoi cu rezultatele obținute de candidați.

”Obiectivul nostru este de a observa în detaliu dinamica votului în funcție de zona în care locuiesc alegătorii.”, spun Cătălina Răileanu, fondator al platformei de location intelligence Zoom Report.

La alegerile locale din septembrie startup-ul a dezvoltat, folosind același algoritm, o hartă detaliată a secțiilor de votare din București (https://alegeri.zoom.report/#/rezultate/?alegeri=pg) care fost preluată de publicații online naționale.

În total, pagina cu harta a înregistrat un număr de peste 60.000 de vizite în decurs de o săptămână. 

 Despre Zoom Report

 Zoom Report este un startup românesc înființat în 2019 care își propune să faciliteze accesul antreprenorilor, consultanților și analiștilor la date socio-economice detaliate și localizate geografic. Astfel aceștia economisesc timpul de cercetare și se pot concentra mai mult în a lua cele mai bune decizii pentru proiectele lor. Adunăm constant date din surse publice, le armonizăm, le geolocalizăm și apoi le expunem în grafice și hărți generate automat din câteva click-uri. 

Echipa Zoom Report este absolventă a programului de preaccelerare Step Forward 2019 (https://stepfwd.today/startups.html) și în prezent este participantă în cadrul programelor BeAI (https://bucharest.ai/2020/11/04/beai-europes-ai-pre-accelerator-pitch-demo-day/) și Techcelerator (https://techcelerator.ro/portfolio/).

 Credem că deciziile bazate pe date contribuie la o societate mai bună și Zoom Report își propune să participe activ în acest proces, spune fondatorul Zoom Report.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *