25 ianuarie 2021
Ciolacu a transmis mulțumiri românilor care „au sancţionat această batjocură la adresa lor în ce priveşte gestionarea pandemiei”

Ciolacu a transmis mulțumiri românilor care „au sancţionat această batjocură la adresa lor în ce priveşte gestionarea pandemiei”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că prin votul de duminică românii au arătat că este nevoie de o schimbare, scrie AGERPRES.

„Prin votul de astăzi românii au arătat că este nevoie de o schimbare. Aş dori să le mulţumesc tuturor românilor care au avut încredere în noi şi au votat PSD şi au sancţionat această batjocură la adresa lor în ce priveşte gestionarea pandemiei”, a spus Ciolacu, după închiderea urnelor. 

Liderul PSD nu a dorit să se pronunţe deocamdată cu privire la formarea noului Guvern, argumentând că aşteaptă rezultatele finale ale alegerilor de duminică pentru a vedea cu cine va negocia.

„Aşteptăm rezultatele oficiale, să vedem cine intră şi cine nu intră în Parlament. Cu siguranţă, în acest moment, PSD, deoarece se şi află pe primul loc, intră şi, după ce vom avea toate datele, vom veni şi vom răspunde la toate întrebările”, a declarat Ciolacu, la sediul central al PSD.

Precizările acestuia au venit după ce a fost întrebat cu cine intenţionează PSD să formeze viitorul Guvern. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *