Daniel Buda, europarlamentar PNL Cluj: „Am votat astăzi cu partidul care a reușit să pună România pe un parcurs european!”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a votat și el astăzi alături de primarul Emil Boc și președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Acesta a votat pentru partidul care a reușit să pună România pe un parcurs european.

„Alături de colegii mei din PNL Cluj, primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, viceprimarul Dan Tarcea și candidații la Parlamentul României, Radu Moisin, Sabin Sărmaș, Sorin Moldovan, Ovidiu Cîmpean și Zoltan Coraian, ne-am exercitat în această dimineață dreptul de vot.

Am votat astăzi cu partidul care a reușit în ultimul an să pună România pe un parcurs european, cu partidul care a înțeles că instituțiile europene sunt partenere și nu dușmani, cu partidul care a reușit să facă o viață mai bună românilor și cu partidul care reprezintă o garanție a faptului că fondurile europene reprezintă o șansă pentru modernizare.

Am votat pentru pentru o echipă de la nivelul județului Cluj care este o garanție a faptului că vor ști care sunt prioritățile clujenilor și care vor urmări implementarea proiectelor importante pentru Cluj”, a declarat Daniel Buda la iesirea de la urne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *