22 ianuarie 2021
Boc spune că din discuțiile cu clujenii a reieșit că AUR intră în Parlament

Boc spune că din discuțiile cu clujenii a reieșit că AUR intră în Parlament

Primarul Emil Boc spune că din discuțiile cu clujenii a reieșit că partidul populist AUR va intra în Parlament, a susținut edilul la Realitatea Fm Cluj.

”Da, recunosc. Ne așteptam să avem un rezultat mai bun. Paradoxal nu am fost super surprins de intrarea AUR în Parlament, pentru că am întâlnit fenomenul în stradă în campania electorală. Am câștigat un pariu cu un coleg de-al meu cu care am spus că intră AUR în parlament. L-am câștigat. Vă dau două exemple. În Gheorgheni am întâlnit un domn în timp ce împărțea pliante și mi-a spus că ”Nu avem ce să vă reproșez, că v-am votat la locale, dar amu om merge cu AURul”. M-am oprit că u știam cine e AUR. Nu l-am contrazis, dar i-am explicat că are nevoie de un partid care intră sigur în Parlament și care să susțină proiectele Clujului. ”Nu, nu că noi suntem mulți”, a spus aceasta. Ne-am despărțit cu mâna strânsă, dar nu am reușit să îl conving”, a fost primul exemplu dat de Boc.

Al doilea: ”În zona Gării mi-a mai spus cineva, după ce eu am zis să nu irosim votul, că ”Nu, nu. Eu amu i-am spus la fata mea din Italia să asculte de mine, să voteze cu AURul!”. Se pare că este posibil ca acum să fi fost presiunea părinților, dar nu am niciun fundament la ceea ce spun. Oricum trebuie făcute unele analize, pentru că un partid să intre direct în Parlament, fără să existe înainte nu e un lucru ușor. Am 20 de ani de politică și nu am văzut așa ceva. E un segment de electorat care trebuie respectat și venit în fața lui cu soluții și propuneri care să îl țină activ în democrație”, a explicat liberalul Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *