Ciucă: „Starea de alertă va fi prelungită cu măsurile din cea precedentă. Guvernul interimar nu poate să modifice foarte mult prevederile”

Politica nationala

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a anunţat că în următoarea şedinţă de Guvern va fi adoptată o hotărâre prin care „starea de alertă va fi prelungită cu măsurile şi indicatorii prevăzuţi în cea precedentă”, scrie AGERPRES.

„În această după-amiază va avea loc şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. De asemenea, este o analiză la nivelul Comitetului de specialitate, care analizează toate aceste aspecte care vor determina decizii la nivel guvernamental. Ceea ce vă pot spune este că Guvernul interimar pe care-l conduc în acest moment nu poate să ia decizii care să modifice foarte mult prevederile stării de alertă în care ne găsim.

Ca atare, în următoare şedinţă de Guvern vom adopta o hotărâre de guvern în care prelungim starea de alertă cu măsurile şi indicatorii prevăzuţi în cea precedentă”, a declarat Nicolae Ciucă, joi, la plecarea de la un eveniment privind combaterea traficului de persoane organizat de Ambasada SUA în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *