Alin Coleșa, deputat AUR de Cluj: ”…politicienii clujeni nu au ieșit cu nimic din linia partidelor de care aparțin, care nu împărtășesc valorile fundamentale”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Inginerul de calculatoare Alin Coleșa a fost ales deputat de Cluj din partea Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR). Coleșa spune în primul interviu pe care l-a acordat presei clujene,  săptămânalului Gazeta de Cluj,  că ”politicienii clujeni nu au ieșit cu nimic din linia partidelor de care aparțin, partide care nu împărtășesc valorile fundamentale”.

El îi critică pe aceștia: 

”… ei au validat în mod implicit abuzuri foarte grave ale autorităților în această privință, cum ar fi interzicerea efectuării autopsiilor acelor persoane care era susceptibile că au murit din cauza virusului SARS-CoV-2. În felul acesta nu s-a putut determina cât mai aproape de adevăr cauza decesului, nu s-au putut aprecia efectele adverse reale ale unor medicamente, astfel încât să se aplice cea mai bună medicație disponibilă. Tot din domeniul medical este poziționarea lor în favoarea tratamentelor medicale obligatorii, cum ar fi vaccinarea obligatorie, încălcând drepturile fundamentale ale persoanei.

De asemenea, parlamentarii clujeni nu s-au opus aplicării dublei măsuri în cazul închiderii abuzive ale piețelor agroalimentare, lucru care a lovit direct în interesele legitime ale micului producător român, în interesele gospodăriei țărănești.

Alt exemplu al validării unor măsuri care au lovit în libertățile fundamentale ale omului este aplicarea dublei măsuri în cazul libertății religioase. Au fost interzise pelerinajele religioase în condițiile în care măsurile de prevenție s-ar fi desfășurat în condiții optime.”

Citiți tot interviul AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *