Mesajul premierului Florin Cîțu de Crăciun: „Să respectăm măsurile de protecție. Doar așa ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă”

Politica nationala

Premierul Florin Cîțu a făcut un apel la români, într-un mesaj video făcut public de Crăciun, să respecte măsurile de protecție în timpul sărbătorilor.

„Dragi români, întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranță și încredere că vom depăși cu bine această perioadă dificilă. Vă rog pe toți în aceste zile să respectăm măsurile de protecție. Doar așa ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă.

Descoperirea, autorizarea și livrarea unui vaccin împotriva COVID-19 într-un timp record oferă perspectivele depășirii pandemiei într-o perioadă relativ scurtă”, a spus Florin Cîțu.

„Înţeleg responsabilitatea pe care o am din funcţia de prim-ministru şi aşteptările românilor pentru depăşirea cu bine a crizei de sănătate şi pentru o viaţă mai bună. Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă. Dragi români, vă doresc Sărbători fericite, atât celor din ţară, cât şi celor departe de casă, multă sănătate, bucurie, cu speranţa că vom reveni la o viaţă normală cât mai curând!”, a mai spus premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *