Oana Murariu, USRPLUS, aleasă secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul USRPLUS Cluj, avocata Oana Murariu, 32 de ani, a fost aleasă secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților. De asemenea, Murariu este membru a două comisii: juridice, de disciplină și imunități, respectiv al comisiei pentru drepturile omului, culte și minorități.

Murariu a început mandatul în forță: ”am fost delegată din partea Biroului Permanent pentru a deschide și prezida lucrările comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă (aici erau majoritar foști miniștri ai culturii) și comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor…am fost prezentă la audierea următorilor miniștri: Stelian Ion – ministrul justiției…, Cătălin Drulă – ministrul transporturilor (aici în substituire, împreună cu Dan Barna)…. ”, scrie aceasta pe siteul său.

Murariu a scris cum a fost experiența sa de la prima ședință a Camerei. A fost uimită să constate că ”nu poți face un pas fără să fie omniprezenți jurnaliștii”, că ”insigna de deputat sau de senator afișată la vedere ,,face minuni” și că a ajuns la masa de Ajun de Crăciun venind ”direct din..parlament”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *