Emil Boc: „Le-am oferit locuințe alternative oamenilor de pe strada Dragalina afectați de avaria la magistrala de apă”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a declarat astăzi într-o intervenție telefonică la un post local că locuitorilor de pe strada Dragalina afectați de avaria la magistrala de apă din prima zi de Crăciun li s-a oferit locuințe alternative.

Referitor la artificiile și petarde, edilul Clujului a declarat că acestea trebuie interzise, dar asta se face de la nivel guvernamental și speră ca noul Guvern să ia „taurul de coarne” și să modifice legislația.

„Am fost non-stop în Cluj și la datorie, am avut câteva incidente, între care amintesc avaria majoră a unei magistrale de apa de pe strada Dragalina chiar în seara de Crăciun și a trebuit să intervenim noi pentru a le pune oamenilor la dispoziție câteva locuințe alternative, iar Compania de Apă Someș a intervenit rapid să remedieze. A fost afectată magistrala centrală a orașului. A fost diminuat cât s-a putut disconfortul, pompierii au intervenit și ei rapid, iar oamenilor le-am asigurat locuințe alternative celor care au fost afectați”, a declarat primarul Emil Boc într-o intervenție la ZIUA LIVE.

Despre artificii si petarde

„E inadmisibil să se vândă tot anul artificii și petarde, înainte se vindeau numai în 30 și 31, acum se vând tot anul, iar oamenii pot să își facă provizii. Dar ține și de responsabilitatea oamenilor. Trebuie o lege națională, nu se pot interzice de la nivel local. Dar sperăm că acest guvern va lua taurul de coarne și să modifice legislația, iar oamenii să poată trăi liniștiți și în perioada sărbătorilor de iarnă”, a mai precizat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *