Mesajul lui Florin Cîţu, de Anul Nou: „Vă promit că vom face totul ca economia să se relanseze în 2021”

Politica nationala

Premierul Florin Cîţu a transmis joi un mesaj de mulţumire românilor, de Anul Nou. El promite că împreună cu echipa sa va face totul pentru a relansa economia naţională în 2021. Şi declară că „se încheie un an greu”, în care cât a fost în calitatea de ministru de Finanţe tot ce a făcut s-a bazat pe „profesionalism şi transparenţă„.

„Dragi români, La trecerea dintre ani doresc să vă mulţumesc că împreună am fost o echipă în 2020. Un an greu pentru România. Tot ce am făcut la Ministerul de Finanţe s-a bazat pe două lucruri:  profesionalism şi transparenţă. V-am promis că nu voi permite prăbuşirea economiei şi aşa am făcut.

Am promis că nu las pe nimeni în urmă şi aşa a fost. Acum, din noua mea poziţie de prim-ministru, vă promit că eu şi echipa mea vom face totul ca economia să se relanseze în 2021. Nu putem să facem acest lucru singuri. Doar împreună cu voi. La mulţi ani tuturor. Aveţi încredere în guvernul vostru, guvernul României”, scrie în mesajul premierului Florin Cîţu, postat pe  pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *