Dragnea a învins COVID-19. Vezi ce boală are iar

Politica nationala Slider

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea s-a vindecat de COVID19, dar suferă de alte afecțiuni, a scris pe facebook cel mai fidel prieten al său, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. 

”Ieri am fost in vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de-al muta forțat in alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor in acest sens. E supus in continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptati, dar va rezista pana la capăt! M-a rugat sā vā transmit toate gândurile bune! Primește in continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordā puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Va voi ține la curent in mod constant!”, a scris Ștefănescu.

Dragnea a fost pozitiv la Covid-19 în 13 decembrie și a fost transferat la un spital penitenciar de la închisoarea Rahova.

 Dragnea, fost președinte al PSD execută o pedeapsă privativă de libertate de  3 ani şi 6 luni, din mai 2019, sentință dată în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Județeană de Protecţie a Copilului (DJPC) Teleorman. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *