Raport de activitate stufos pe 2020 în 124 de pagini, publicat de primarul Emil Boc

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Boc a publicat un raport de activitate extrem de stufos, pe 124 de pagini, pentru a-și descrie activitatea administrativă în anul 2020. Acesta a ținut să le mulțumească din nou clujenilor pentru încredere.

„Niciun an dintre cei pe care i-am parcurs împreună nu a fost mai complicat și mai greu decât acesta pe care îl încheiem. 2020 ne-a testat toate limitele și ne-a oferit o ocazie de a înţelege, nu numai la nivel local, ci și global, cât de conectați suntem și cum deciziile asumate de cineva într-un loc pot avea cel mai puternic și dificil impact asupra tuturor – până în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Dar anul 2020 ne-a oferit și oportunitatea de a învăța din erori, de a ne reconecta cu valorile esențiale și de a vedea că împreună suntem pregătiți să facem față”, se arată în raportul primarului, care conține principalele realizări în domeniile atragerii de fonduri europene, revitalizarea spațiilor publice, transportul public și mobilitate urbană, infrastructura urbană, parking, parcuri, educație, sănătate, sportul, etc.

„Vă mulţumesc şi pe această cale pentru contribuţia fiecăruia dintre dumneavoastră la dezvoltarea comunităţii clujene şi vă asigur că efortul fiecăruia este important pentru oraşul nostru. Începem în 2021 un an care se anunță foarte greu – în care resursele pe care orașul le are trebuie drămuite cu multă grijă pentru a nu lăsa pe nimeni în urmă, pentru că viitorul trebuie să fie incluziv. Avem ingredientele necesare, avem încrederea dumneavoastră într-o echipă de administrație publică locală a Clujului pentru următorii patru ani. Avem proiectele și pașii stabiliți. Ne dorim împreună să fim sănătoși, să avem mereu în minte motivul pentru care muncim zi de zi: un Cluj în care alegem să învățăm, să ne întemeiem o familie, să ne creştem copiii și să ne ducem la îndeplinire visul fiecăruia dintre noi – de a face o diferență prin acţiunile noastre”, a fost mesajul de final al primarului Emil Boc.

Raportul de activitate pentru 2020 al primarului Boc conține 15 capitole!