Clujenii sunt invitați astăzi la o dezbaterea publică online pe tema parcarilor din Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

O dezbaterea publică online va avea loc astăzi, de la ora 16:00, pe tema proiectului de hotărâre vizând aprobarea Regulamentului pentru închirierea locurilor de parcare, garaje și copertine, aflate în administrarea Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor.

Proiectul supus dezbaterii publice s-a aflat în procedura de consultare publică în perioada 29 decembrie 2020 – 14 ianuarie 2021.

Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate aici: https://primariaclujnapoca.ro/…/modificarea-si…/...

Cei care doresc să participe la această dezbatere pot să o facă potrivit procedurii de dezbatere publică în vederea elaborării și adoptării actelor administrative cu caracter normativ, disponibilă aici: https://primariaclujnapoca.ro/…/procedura-de-dezbatere…/.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor fi înscrise pe platforma online de videoconferință, pe baza unui formular completat online pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, până înainte cu minimum 4 ore de ora stabilită pentru începerea ședinței. Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții, vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul.

Mai multe detalii: https://primariaclujnapoca.ro/…/regulamentului-pentru…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *